Információk látogatóknak

INFORMÁCIÓK LÁTOGATÓKNAK HÉTFŐ – VASÁRNAP 08.00 – 16.00

Kapcsolatfelvétel és a látogatók bejelentése
A látogatást munkanapokon 8:00-14:00 óráig, lehetőség szerint 24 órával a tervezett látogatás előtt, hétvégén 48 órával előre a látogatások szervezése érdekében a következő telefonszámokon kérjük bejelenteni: 031/7849127 mobil: 0915803592

A látogatás feltételei
Előnyben részesítjük a szabadtéri látogatást az erre előkészített területen - padokon (megfelelő idő esetén), ill. a pavilon alatt (nem megfelelő időjárás esetén)

A beltérben:
A látogatást az erre a célra kijelölt területeken javasoljuk–a látogató helyiségben. A szobákban csak a mozgássérült vagy fekvő lakókat látogathatják az intézet igazgatójával történt egyeztetés után.

A látogatás hossza
A látogatás javasolt időtartama 60 perc.

A látogatók felé irányuló kéréseink:
- járványügyi intézkedések és korlátozások esetén a látogató köteles a látogatás teljes időtartama alatt arcmaszkot, valamint kézfertőtlenítőt használni,
- a látogatás alatt étel és ital fogyasztása nem engedélyezett,
- a kültéren tartózkodó látogató az épületen belül csak az igazgató engedélyével tartózkodhat,
- szociális helyiség (WC) a látogatók rendelkezésére áll létesítményünk bejárati

A látogatás befejeztével minden látogatás után
az ügyeletes személyzet elvégzi a beltér szellőztetését és vírusölő fertőtlenítővel való fertőtlenítését (asztal, székek, ajtókilincsek, padok, érintőfelületek), valamint az ügyfél kezeinek fertőtlenítését. Minden látogatónak az érkezéskor jelentkezni kell az ügyeletes alkalmazottnál. A látogató minden látogatás alkalmával köteles tiszteletben tartani az aktuális látogatási rendet és létesítményünk házirendjét. A járványügyi helyzet súlyosbodása, valamint a látogatás feltételeinek be nem tartása esetén az intézmény igazgatója a lakók és a dolgozók egészségének és biztonságának védelme érde kében fenntartja a jogot a látogatás korlátozására, illetve annak megszüntetésére. Létesítményünk lehetővé teszi és támogatja a lakók otthoni környezetben való tartózkodását az érvénes járványügyi intézkedések betartása mellett, valamint a Szlovák Közegészségügyi Hatóság és intézményünk belső előírásainak megfelelően, biztosítva ezáltal a szociális szolgáltatást igénybe vevő lakók biztonságát és egészségük védelmét. Intézkedéseinkkel nemcsak Önt, hanem szeretteit és alkalmazottainkat is védjük!


Megértésüket őszintén köszönjük.
Mgr. Beke Zoltán
Igazgató