Adományozás

Ha úgy dönt, adománnyal szeretné támogatni intézményünket a szociális szolgáltatásban részesülők életminőségének javítása, vagy létesítményünk fejlesztése céljából (például gyógyászati ​​és rehabilitációs segédeszközök vásárlása, bútorok, elektronikai cikkek, kézműves alapanyagok, építoanyagok vásárlása stb.), a lépés a következő:

Pénzbeli vagy természetbeni ajándék átadásakor az ajándékot átvevő létesítmény igazgatója „Adományozási Szerződést” köt Önnel, melyben rögzíti a szerződő feleket, a szerződés terjedelmét, az ajándék értékét, az átadás módját és a felhasználás célját. Pénzadomány esetén a készpénz elkönyvelésére, természetbeni ajándékozás esetén a tárgy nyilvántartásba vételére kerül sor.

 

Amennyiben nem szeretné magát megnevezni, az Adományozási szerződésbe a neve helyett az „Anonymný“ szó kerül.

Adományát kizárólag a szerződésben megjelölt célra fordítjuk és az adományozó kérésére az anyagi vagy tárgyi adomány felhasználási módját igazoljuk. Az adományozást átláthatóan, a Polgári Törvénykönyv hatályos rendelkezéseinek megfelelően, a Szociális Szolgáltatásokról szóló 448/2008 számú torvény 2. sz. mellékletének 3.5. pontja, valamint belső irányelveink keretein belül kezeljük.

Hozzájárulása esetén az adományozási okiratot megfelelő módon, külön köszönettel prezentáljuk létesítményünk honlapján.

Adományszámla: IBAN SK28 8180 0000 0070 0049 1032

Köszönjük!

Adományozási Szerződés (minta) pdf. ITT